Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ständigt denna vessla!


Man bör tänka som Ture Sventon, ja och som Omar







Att kräva av folk att de skall äga en speciell sorts intelligens (den vanligtvis efterfrågade, alternativt densamma som frågeställaren äger). Det är litet som att fråga sig varför Seinen rinner genom Paris och inte genom Frankfürt där de som bor där skulle ha älskat den minst lika mycket som parisaren, om inte mindre.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-26 12:32



Bookmark and Share


  Gothian X
Mig veterligen så stavas Frankfürt som följer: Frankfurt! Jag är som en ettrig liten vessla idag, så därför kände jag mig nödgad att påpeka detta viktiga faktum!
God fortsättning!
2012-12-29

  Gunwale VIP
Det var bra sagt/skrivet/tänkt, tycker jag. Kräva är ju ett ganska hemskt ord, men puffa på lite kan man väl ändå tillåtas göra, när man tycker att den andra/e nog egentligen har en kapacitet hen/hän inte visar. För att retas lite och för att hålla ångan uppe och grytan kokande!
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP