Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig inte när du inte vill ha mig

Du gör mig så lycklig och nöjd. Och sen tar du den känslan ifrån mig. Och det är det jag inte riktigt förstår. Det som gör mig så ängslig och tveksam till hela den här grejen som vi har för oss. Grejen som jag älskar. Om den betyder något. Annars vet jag att den sårar mig mer än den ger.

Jag vill inte vara något halvdant. Jag vill vara det bästa du någonsin haft! Och om det är någon av oss som ska bli tagen så är det du. Du ska få känna av det bästa du någonsin känt, och sen vill jag ha makten. Jag vill ha valet att lämna dig och inte tvärt om. Men det är du som nässlar in mig i ditt våld. Jag kommer så fort du ens viskar orden. Jag har ingen egen vilja. Eller så är min vilja helt enkelt att träffa dig. Men din vilja är att ses sällan, ibland. När det endast behagar dig.


...Jag råkade visst bli kär

Fan




Fri vers av Something
Läst 212 gånger
Publicerad 2012-12-26 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Something