Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/4psDjWoeUXHIlkXp151GYu


Monsters within - nowhere to run

Jag såg dem på miltals avstånd
ett annalkande mörker
flera år i förväg
som vildsinta och rusande expresståg

obevekliga bestar
svarta som natten
födda bland skuggorna

abnorma
med sylvassa tänder
enorma
med omättlig aptit

de finns överallt
du anar dem 
som hastigast
när du slänger
en blick över axeln

du känner deras 
andedräkt som
kalla fuktiga  kårar
längs ryggraden


shhhh... du måste vara tyst.


de är här nu...




Fri vers (Prosapoesi) av Niclas Petersson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-26 18:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Verkligen gastkramande skrivet...
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP