Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggtimmar

Marken skälver när det här året
drar sina allra sista suckar

Ofredens och de stora 
prövningarnas år

och jag är så jävla rädd
för jag vet inte riktigt
längre vem jag är

och ibland när ingen hör
ger jag ord till de 
förbjudna tankarna
så tyst jag bara kan
under ensamma skuggtimmar
men pennan tiger fortfarande still



nu när tolv snart blir tretton
vågar den ingenting annat.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 806 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-12-26 21:19



Bookmark and Share


  Tino
Stark, du klär verkligen dina tankar i ord

2013-01-17

  sommarmoln
Jättefint o bra...
2013-01-07

    ej medlem längre
En förhoppning över visarens tid.

Bra skaldat.
2013-01-01

  LenaJohansson VIP
bra diktat
2013-01-01

  Mow Dean VIP
jag tycker om osminkade, raka tankar.
du skriver väldigt bra.
tack för att du delar med dig.
2013-01-01

  Svartsilver
fan så enkel och bra! naken dikt !
2012-12-29

    ej medlem längre
Naken ärlighet!

2012-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas på bättre och ljusare dagar...
2012-12-27

    Max Poisé
Ny tid...
Nya möjligheter.
Vi väljer!


2012-12-27

  Christine Sabel
Låt smärtan flöda och glöda genom dina ord! Bra
2012-12-27

  Magica VIP
Ja 2012 var ett av de vidrigaste åren, fy fan, detta år om nåt tappade jag med väck mig själv helt,, obehagligt, klingar illa just 2012 med, en jobbig blå färg, inte bra. Man får hoppas nästa år blir lite bättre...kram
2012-12-27

  Katinka VIP
Fint beskrivet. Ett kasst år 2012.
2012-12-26

  whatfarstar
Fin beskriving och ärlig.
2012-12-26

    ej medlem längre
Så mycket sorg i dina ord...låt den flöda genom pennan....gör sorgen och rädslan synlig med ord.
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP