Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är inte min egna.


Ju mer jag förstår

desto mindre vet jag.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-27 11:23



Bookmark and Share


    AA VIP
Nog är det så. Med några korta och koncisa ord sammanfattar du att allt man ser och erfar har flera sidor. Livet är komplext...
2012-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Nej...man blir aldrig fullärd...få ord men mycket att tänka på...
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP