Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste fördatera den här ty jag har lovat Bacchus att inte spela eller använda datorn just under nyårsaftonen, vilket jag måste säga känns som ett stort beslut.


Dagens rick 2012 12 31








Tänk på gångna år som flytt
nu kommer ett leendes nytt
ut med gamla känslors skräde
här kommer nya på ett bräde
blott du de nya tecknen tytt




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-30 11:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Mot nya
tider vi glider
och tar med oss
informationen
som Du sprider!
GOTTNYTTÅR
hoppas jag
att Du får!
**********

2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP