Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den just i mejlen till Gothian x, ehuru jag till denna poet något kom att förklara min användning av Frankfurt istället för Hannover, samt varför, i en av mina texter.


En limerick för de mer timida






Uti Hannofer stad
jag hade en flicka som bad
om två bitar av mitt socker
istället för till kaffet ocker
där hon stod o sången sin kvad




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-30 13:49



Bookmark and Share


  poetryGirl
Gott nytt år!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP