Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den heliga kalken.


-Dop i Graal!

-Vart leder
alla tider oss?
Till mången final!
Passage i Graal.

Vid vart slut
startar det en till
tunnel mot en ny
era - som skall gry.

Det sker en
mängd kopplingar-
Tid läggs till annan,
- de avlöser varann.

Det tycks som om
Slutet ej existerar!
Allt snurrar omkring
i en kosmisk ring.

Vi rusar
oavlåtligt runt;
Återser spåren
från förr om åren.

-Vi borde
stanna upp en stund;-
Oss döpa i Graal -
- till evig final!











Övriga genrer av Marianne Räf
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-30 23:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Graal var en skål man drack vin ur.
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf