Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hemska övervinna !


Mot Härligheter gå !!


Kanske, det inte hjälper,
med vackra, ömma Böner!
Man fruktar vart allt leder.
Kanske, att jag har söner,
som hela lasset stjälper !!,,,

Då, jag var vaken drömde
jag att Lyckan stod mig bi !
Å, senare jag glömde
det å fick istället -Tji !
Sen, somna´ jag å glömde.

Det är rätt svårt å fatta
hur allt, egentligen, är.
Att runt i Världen hatta
då Olusten på en tär!
Va´ en av de Utsatta !

Åh, nått bra borde hända !
Befria mig från Fara !
Det Otäcka må vända !
Behöver Biffen klara !
Bör skaffa ny Agenda !

Vill Hoten, snart få slippa...
Å, Lyckan - för evigt - få !
Allt tråkigt ta å skippa --
- å mot Härligheter gå,
då du med mig vill Pippa * !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 652 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-02 07:44



Bookmark and Share


  ULJO
Riktigt bra Marianne
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf