Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avslutande texten i "Pantad hjärna".


Vissa saknas i mitt Liv !


Åkte färdtjänsttaxi till
Vällingby, igår torsdag.
Hitta inte Banken, som jag
hade ett viktigt ärende till!

Hade ont i h.-foten å
haltade nått fruktansvärt!

Gav upp bankbesöket å
handlade nya brunbågade,
rättså fula läsglasögon 129 kr.
Samt 10 par nylonsockor 98 kr. å en
ögonbrynspenna "Coffee Brown" 99 kr.

Det hela var en hemsk upplevelse.
Tog tricken hem till Hässelby.
Haltade hemåt med möda!

Sov inatt å på morronen.

Massorna har lyckats, igen,
med å dra ner mig i grunden,
där jag ligger stel å inte förstår,
längre, nått av allting. - - - -

Saknar vissa, som jag vet
måste finnas...! De FINNS, ju !!

Det hela är ett Sammelsurium;
De många vill hindra mig å tänka!
Ingenting stämmer! Allt är Skit!

Var är mina älskade ? ?







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 804 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-06 15:00



Bookmark and Share


  aol
Vissa dagar är svåra i levandet, bra fångar du känslan,
2017-10-29

    ej medlem längre
En gripande och vacker dagboksdikt som är lätt att känna igen sig i. Jobbigt när färdtjänst inte behagar hitta, jag vet.
"Massorna har lyckats, igen,
med å dra ner mig i grunden,
där jag ligger stel å inte förstår,
längre, nått av allting." - jättebra och passande i dagens samhälle. Slutraden, den är fantastisk!
2017-10-17

  Lars Hedlin
Känsla som berör inom!
2017-10-08

  Blomma-Stjärna VIP
- en hemsk dag på stan
(men du fick läsglasögon
och strumpor billigt
samt det lilla extra; en ögonbrynspenna ;-))

efter dagens obehag
ett Sammelsurium
av tankar
!

2017-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa dagar vill man helst glömma...hoppas det blir bättre...
2017-10-06

    ej medlem längre
Den krassa verkligheten gör sig påmind med stor tydlighet, men den kan inte ta död på längtan som överlever allt.
2017-10-06

  ULJO
Trots krånglande fot fick du ändå lite uträttat och glasögonens utseende är ju relativt.
2017-10-06

    ej medlem längre
bra diktat. lysande tråd.
2017-10-06

    ej medlem längre
Det var inte lätt att gå på stan med en haltande fot. Mitt i all trängsel som är blir det för jobbigt naturligtvis.
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf