Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löst sammanhang



Fladdermöss och ugglor.
Blå vind över träsket.

Stjärnor av fosfor.
Solens vaniljsås.

Små skära skärsår.
Palmer och paradishav.

Telefonen lockar.
Livet juckar.

Folket skrattar,
när jag pruttar.

Blå rosett
i kattnacken.










Övriga genrer av Marianne Räf
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-31 02:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tjusigt. Kattnacken med rosett.
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf