Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grädde på moset



Het och av svett hal,
tummad på -
som en påbörjad tvål
- postpsykotisk med
frukt som diet -
(plommon och bananer)
- sann mat
för en primat;-
barfota, nysprutad,
lutar jag
mej tillbaka och
minns ingenting -
som om ingenting hänt.
Noterar bara
förnimmelse av
nordisk sommar
som svallar
mina ådror varma.
Sommarens grädde
på vårens mos!

Idag, regnade det
på min svett!








Övriga genrer av Marianne Räf
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-31 21:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tagen ur byrålådan? ville jag skriva.
2012-12-31

  SatansSon VIP
En sommardikt. Tsgern ur byrålådan?
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf