Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förr, fanns här en sjö



Förr, fanns här en sjö.

Vi badade i våra
egna tårar, som runnit
under Jesajas domar.

Nu, har den sinat igen
och vi går och klafsar
i leran och dyn
och blir ganska
skitiga om fötterna - men

är väldigt glada ändå för :

att vi passerade Änden, - igår!










Övriga genrer av Marianne Räf
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-01 00:40



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Riktigt fin dikt. Tycker om tårebadet.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf