Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The devil on my back are screaming painfully! Shake him off! The invisible voice start howling, Up into the open sky.


Sugar Days in my Life. del.2.

 

I mina fantasier som barn vilket som helst paper blev till suggestiva tilltalade målningar. En visuell konstnär redan har fötts, om jag inte hade pennan till hands gjorde kontur på saker jag tyckte om.

Färger som symboliserar framtidens gryning till tanke av en blomma, då ut från den platta ofasetterad rödspätta fläckiga landskap karta Rumänien.

Men eftersom täckning/målning lärarinna var av ungerskt ursprung (Kubenny Magdalena) hon blev bortgalarad av den rasistiska samhälle Gura-hont och mina utställningar med…

Många lärare och elever gjorde självmordsförsök eller fullbordad suicider, för att det var på den tid när pappor bestämde över döttrarnas brud klänning och vägg hon skall defloreras.

Det var så att min bänk kollega var slyna till rumänska språk lärare redan från femma tills han gifte sig med en annan elev som slutade 12 år med media 10+ till alla ämne, ibland jag tåg honom i byxor och skämde ut honom, då fick jag knytnäve över öron och huvud år in år ut tills lämnade byn vid 16 år som 18 officiell.   

Jag mins före 1962, våldtäktsmän på barn begravdes levande i en djup grop med fönsterlok med ett röd rosa ovanför, jag gick ofta och spottade på levande grav kista, från den dag när en man grävde sig upp med naglarna förbi gropen utan att slå sönder fönsteruta, upphörde straffen när fri Europa radio började prata om det, och då sådana män bestraffades ännu värre i den dolda på bårhuset, ofta många oskyldiga för att alt för tidigt fertila bonde flickor barnen hade livliga fantasier och alltid försvarde och dolde pappapornas Stå pinne Lekar. Eller sambor sökte äktenskap typ förenade liv för att ha närmare till hand offret.   

Om man vill ger en riktig bra uppfostra till ett barn i en mångkulturel samhälle då mammas språk är väldig vårdad, två propsitoner räcker livet ut barnen att minas. Där ingen kan larva sig och säja till ett sådant drama behöver en riktig mamma!

Att lära barnen att hos amerikanen gäller ”beige” färg som smör, hos rromer/ indianen röd som juni rosa, hos afrikanen svart som sutaren. Med tre ord barnen kunde göra sig en bild av hela världen: färger och levnadsvanor. beige- smör, röda- rosa, svart- sutaren;

 Ingen näring gavs till gnissel i granskapet! Det var förbudet förtala någon, alla hade ögon inflamation och såg ingenting och hördes inte ens tåget eller blåser siren i republikens Fabriker;




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP