Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovsprövning

Min vilja tror sig veta
vad som är bäst för mig,
men
är det min vilja
eller är det mina behov
som spelar upp sin teater..
Behovet att
ha rätt,
ha makt,
visa min kunskap,
blir lätt förklädd välvilja
som brutalt slår ner
resonansen
mellan
dig och mig..




Fri vers (Fri form) av Shifra
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-03 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra