Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varats olidliga lätthet

Analyserar alla innehållsmässiga problem med precision

Känslomässiga grader som degraderats..upphöjts.

Upplyst. i ömsom ljuv samklang

din resignation

dess ändstation

all variation


Min icke extensiella melankoli,

som vanligt alla färger däruti

Min början

Vilka formelement av

spelrum vi delar vi gör vi

estetik

moraletik

alla tankemässiga innehåll,

utan förbehåll


känslor

känslor

känslor

de är där


(män)

av vilken karaktär..?






Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-03 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
2013-01-04

    ej medlem längre
Omfångsrikt.... Dina texter har verkligen utvecklats på ett spännande sätt
2013-01-03

    Max Poisé
Bra här! Tankarna är väl förmedlade!
Skulle ändra " dens ändstation till . dess ändstation

2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP