Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ska ha det bra

Jag vill ju det ändå
Att du ska ha det bra
Att du ska hitta vänner
Vara fri och vara glad

Att du ska finna det du sökte
Som inte fanns i mig
Att du ska se något annat
Som bara finns i dig

Självklart vill jag detta
Jag älskar dig ännu
Trots hålet i mitt hjärta
Och tårar som aldrig tar slut

Du är som vackrast när du ler
Jag tycker om när du mår bra
Jag vill inte vara utan dig
Men le vill jag att du ska

Jag ska inte ljuga
Sorgen är mig stor
Men inuti mitt hjärta
Vill jag också tro

Det blir bättre nu
Glada dagar
Ingen ska behöva höra
Min förbannade, kvidande klagan

Det som sker det sker
Kom tillbaka om du vill
Jag vill att du ska vara lycklig
Du vet ju var jag finns




Bunden vers av Takeo
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vackert!
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Takeo