Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kvinna i sina bästa år Har en fin man och en underbar hund Vänner runt om hela vårt avlånga land Håller kontakt genom kort och mail Klappar om bryr sig om råg i ryggen Vem pratar jag om jo " SPANAREN" så klart :)


Kvinnan som bryr sig om


Den värme som du ger alla
Smakar som ett bubblegum
En varm sommardag

Klappar om bryr sig om råg i ryggen

Sveper med blicken orden som fångar
Skrivna av dig med öppet sinne
Lämnar spår av dofter tankar

Klappar om bryr sig om råg i ryggen

Funderar över livets gåtor har ont
Tittar in på din blogg får mig ett skratt
Galet underbara bilder från våran natur

Klappar om bryr sig om råg i ryggen

Du är som en dunderpiller mot värk
Om det sitter i hjärtat själen eller händer
Spelar ingen roll för man skrattar även den dagen

Klappar om bryr sig om råg i ryggen

Tack lilla frun för dina finurliga trådar
Du väver in du väver ut det finns inga slut
En klapp ett ord eller tanke du läker oss för att du finns

Klappar om bryr sig om råg i ryggen



Lynx © M




Prosa av Lynx63 VIP
Läst 1109 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-03 18:07



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbar text om en underbar vän.
2013-01-09

  MaRit MaRitza LöfRoos
Också mig har hon ett stort hjärta för som är ny på saiten.
2013-01-07

    ej medlem längre
Härligt skrivet om en vän..
2013-01-06

  Lars Hedlin
Bra och stark..gillas
2013-01-04

  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet här.
2013-01-04

    Ken Cassel
Bra lynxen :))

gillar..
2013-01-03

    ej medlem längre
Fint om en fin vän!
2013-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...håller med dej...och tack att du också finns...
2013-01-03

  Ljusletaren
Men vill ju bara tycka om dig och alla andra ;.)
Tusen tack min vän och detta bokmärker jag så klart!
/kram
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP