Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodia (sång)

Melodia, Melodia,
ta mig till landet där jag bor.
Melodia, Melodia,
där mina sånger gör mig stor.
Där finns stunderna som ännu gör mig glad.
Där finns all lycka och sång
Om jag inte far dit så vet jag inte vad,
om jag inte far dit en gång.

Ref.
Där all min oro flyr förbi
i Melodias melodi
och musiken gör mig fri
än en gång
Alla sånger som jag hör
gör det det inget annat gör
och jag känner jag blir glad för
min sång.

Melodia, Melodia ,
du är mitt underbara land.
Melodia, Melodia,
och när jag kommer dit ibland,
det börjar spela med vindars melodi.
Det börjar spela i allt.
Det finns då inget som sånger ej finns i,
allting som livet befallt.

Ref.

Melodia, Melodia,
där läker toner all sår.
Melodia, Melodia
att sitta stilla inte går.
Där ljuder rytmer som sätter mig i trans.
Där blir jag ett med musik.
Där rör sig kropparna i obönhörlig dans
och jag är lycklig och rik.

Ref.

Melodia, Melodia
där hela livet är en dans.
Melodia, Melodia
Jag vill ej va' nå'n annanstans.
Där rör sig kroppar utav rytmen från min spel.
Allting förenas av sång
och jag känner hur sången gör mig hel
och får lyckan en gång.

Ref.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 843 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-04 10:52



Bookmark and Share


  zallander
love it

kontrakt
2013-01-25

  zallander
fan va ja gillar denna..

skulle lättt köpa den på cd

lär dig det :)
2013-01-09

    ej medlem längre
Det är härligt när sånger som denna dyker upp.bra!
2013-01-04

  KrutOla
Jag är uppe och dansar framför komputtern. En jäkla tur att inte webkameran är påslagen och persiennerna fördragna när fläsket guppar och manboobsen huppar till denna svängiga, lite halvt calypso-liknande sång. Förbålt bra!
2013-01-04

  zallander
lite som tidiga kjell höglund
2013-01-04

  zallander
fan de är bra :)

det svänger broder
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick