Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte finnar att slåss mot, så där som det visas i reklamens krig mot finnar, acne inte finländare, så jag måste hitta på en annan fiende istället. Som krig, svält och verkliga umbäranden. Jag väljer att slåss mot uh, äh, öh...


Dagens egendomliga rick 2013 01 04





Tänk om allt de fattiga i världen
hade att fajtas mot, vore finnar i världen
istället för krig, svält, svält, svält
på världens alla som fält, fält, fält
så lycklig vore då alla på färlden




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2013-01-04 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP