Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinröd sommar

Vinröd skymning
varsel i sommarnatt

doft av regnvåt asfalt
ozonspänning i luften

du gråter tyst mot min axel
med flätade fingrar om mina


ser du den röda ballongen ovanför viken?




Fri vers (Prosapoesi) av Niclas Petersson VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-04 20:22



Bookmark and Share


  HQ
Underbart vacker!
Det blir som en bildsekvens för det inre ögat, en kort resa som sätter spår.
2013-04-02

    ej medlem längre
Helt underbar.
Tårar på min kind.
Bokmärks.
2013-01-05

  Magica VIP
Så vackert!
2013-01-05

  Maiah VIP
asch...så finstämt....
2013-01-05

    ej medlem längre
Fint fångat med doft och bild och kärlek.
2013-01-04

  Katinka VIP
Oerhört vackert
2013-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
En tyst och stilla stämning vilar i dina ord...tycker om känslan av närhet...
2013-01-04

    ej medlem längre
Vilken härlig ögonblicksbild du ger. Tycker mycket om dina ord här.

2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP