Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natural beauty

 

 

Among the trees

 whispers a tender breeze

 The morning mist

 dissolves in the warming light of the glowing Sun

 The flower of gratitude unfolds in natural beauty

 singing with the fragrance of silent joy

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-06 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön ögonblicksbild
som stannar kvar
2013-01-12

  Lena Själsöga Keijser
vackervandring

tack
2013-01-08

  Ninananonia VIP
Vackert som alltid...
2013-01-06

    ej medlem längre
Så vackert... får mig att tänka på Shakespeare...
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP