Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte skiten rinna ur dig.

HÅLL KÄFTEN DITT JÄVLA POETPATRASK!

Allt blir bättre om du konserverar dina synder och buteljerar dina sorger.

Flyg! Flyg nu om du orkar!




Fri vers av Poetpatrask
Läst 166 gånger
Publicerad 2013-01-06 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask