Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-en känsla av närhet av den som betyder något.


Äkta - (på riktigt med just dig)

Med dig är allt annorlunda
annorlunda på riktigt
på riktigt här och nu
på riktigt mitt i livet
allt känns så nära
så nära och äkta
så äkta det bara kan bli
tillsammans med dig
på riktigt
å inte på låtsas
precis som när
snön smälter till vatten
löven grönskar på våren
solen värmer på sommaren
och när bara jag känner din värme
din värme från din hand
bara från din fina varma hand
så len
och så äkta å fin
som bara du kan.




Fri vers (Fri form) av Poem Pärlan
Läst 236 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-06 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!

P.S. Gillar ditt sätt att skriva! D.S.
2013-01-06

  Rasmus Ström
Perfekt
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Poem Pärlan