Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte, jag flummar. Leker.


Gränsen till allt eller inget

Gränsen till allt eller inget,
ligger framför dina fötter.
Ta ett kliv, finn en stig.
En stig mot allt eller inget.
Till ett ställe där två solar lyser,
för att en inte är nog för att lysa upp all skönhet.
Där ditt leende kan speglas mot vattenytan.
Där kyssar inte är något farligt,
och där drömmen inte längre inte är verklighet.
Stigen under dina fötter leder till allt.
Stigen bakom dig leder till inget.
En vågskål är dina fötter,
din blick är ett par ton
och dina läppars andetag är ditt val.

Andas försiktigt, stå väldigt still.
Håll ögonen stängda, lek inte ens med tanken.
Håll dig bara stilla. Vem vet vad som händer,
händer om du väljer.
Leendet som leker i dina mungipor,
det vill bryta ut.
Ditt skratt ska eka i salar,
dekorerade med det vackraste ditt öga kan finna.
Du ska flyta i ett evigt tillstånd,
som du bara kan finna här.
Om du bara tittar, lägg din blick framåt.
Våga se. Våga le.
Titta, där är du ju.

Välkommen, du och ditt leende är väntat.
Var sjön är?
Kom med, kom med.
Den är vart än du önskar.
Kom med, kom hit.
Lek ett slag.
Finn det du är ute efter.
Källan till din lycka är du.
Du och endast du.

Kom med, kom hit.
Välkommen.




Fri vers av GrönDemon
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-18 23:36



Bookmark and Share


  Propella
Om du skriver så jäkla bra när du flummar får du gärna fortsätta flumma!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

GrönDemon
GrönDemon

Mina favoriter
Tonårskärlek