Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kyssar, av vera gade, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (856) Något litet om haiku






Att läsa och inmundiga en haiku
det är ofta att företa en resa i sinnet.
En sinnlig resa, så en sådan här text
kan säga mer än tusen bilder.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-10 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP