Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har haft lite Project under gånga året och kommer till kännedom av alt för invecklad brottslighet i storstaden, men så var det när min text blir nr.300, den skall vara skrivet min realistiska bild av snuskiga Sverige.


/The Price for Tranquility/ Priset för att få vara i fred! /bakteriekolonis!

 

-        Jag önskar dig dö snabbt försvinn en lättsam död, du nazi tysta väl kalkylerad manisk mörderska på hemhjälp från en sorgsen barnby paxa.

 Men hur skall du försvina? När du är redan död! I ett plågsam lång livat liv.

Som gammal och rutet vill du vara prova på vara ”Hen” zombie. No ja, jag tror på zombie.

Medlemmarna från Stockholms hem sade lägg dig på Råcksta kyrkogård, eller flytta på landet och mjölka ko, inte mjölka Östermals barnfamiljer på dag peng, med dit gratis hemhjälpande som får du garanterad genom samhälle tjänster som dement snattare fast då blir skyldig en bardomskamart från Toffel Boda inte du.

 I dagens Sverige som har ingen kontroll hur många mediciner och individer delar på narkotika klassade recett och adresser.

Östermalms polis är bara en sand loda sugna grabbar och kvinnor suga på Gambiska och Senegals kukar i tjänster resor och inland, dem vet hur man skaffar sig ett gratis knull på vilket som helst stor kändis och du kan hämta barnet från dagis.   

På det viset får du med din fräcka trick att komma fram där du vill jobba med att sälja, exportera nazi lära till östermals barn.

Jag hoppas vid gud Beatrix Ask barnbarn drabbas inte av samma öde.

Jag ser hur du letar efter samhålets takfönster koder och offer genom rapport register som du tillhör inte själskapet.

Stig Berling fick betala dyrt för sådana efterlysningar du sysslar med

Lätta efter sprickor i ländernas system heter spionage faktisk.

 Genom din tyska pension avtal när du jobbade för bröd och tar dig sedan till Sverige med flera identiteter till och med som judinna.

 Genom skjutet gravar du köpte då familjen grav sten på Öland för att dölja din backrund och kallar dig skandinavisk inför dina adopterade barn och barnbarn,

medan du dra fördel av din dotter karl, skyddar honom när kommer på fika hos dig med sina spanska älskarinnor.

 Jag förstår mig nästan på dig det är mycket svårt tackla vardagen medan kvittar pensionen från avlida personer, då behöver du att vara i fred koka till drag Quinn immige!

Då har du inte tid och lust med mångkulturell integration år 2013.

Jag lovar kommer inte med flera exempel på om snuskiga mitt Stockholm

men tänk efter priset är för dyrt leva i dröm moln rosa när det är svart och infekterad. p.g.a. …




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-08 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP