Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Generellt sett borde i stort sett allting vara av intresse. Men att intressera sig för precis allt i livet låter sig inte riktigt göras. Man brukar få sovra i utbudet, ungefär som att välja mellan teve och radio, mellan stad och landsbygd.


Kan du skicka osten, Emma?



Bör det heta 'Alltings mått'* eller Allting smått'? Måste man ta ställning för det ena eller andra? Kan man inte bara låta sig ha åsikter om allting med egna synpunkter. Det brukar ju finnas något tänkt 'gott' med det mesta. Om Eva Johansson aldrig hade drabbats av cancer, hade då hon någonsin tänkt sig att skriva en bok om denna kamp? Det är väl ofta så när man själv på något vis drabbas eller berörs som man fattar beslut om hur att engagera sig och agera?

Bör jag välja det ena av två alternativ, kan jag inte bre mjukost ovanpå en skiva hårdost, eller använda den bredbara räkosten som 'smör' på gåsen, mackan och lägga hårdosten ovanpå, som pålägg?

*Alltings mått är en bok av tvenne författare och handlar om humaniora.
På teve i kunskapskanalen, en bok en författare.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-09 19:21



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
jag föredrar först päronmarmelad, sedan Allerums, väl lagrad...
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP