Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
källa: www.facebook.com/moderaternejtack


Fredrik Reinfeldt hos Sankte Pär; LÖGNKLOCKAN...



Det var sig på den tiden då det var dags för Fredrik Reinfeldt att göra sin sista resa och han hamnade till sist hos Sankte Per. När han stod och väntade vid porten, såg han en stor vägg innanför i himlaporten, där det hängde massor av klockor.

- Vilken massa klockor utbrast han förundrad till Sankte Per.

- Det är lögn-klockor svarade Sankte Per hjälpsamt, alla männis
kor har en. Varje gång du ljuger, så rör sig visarna.

- Jahaaa ? sa Fredrik förundrad.

- Till exempel den här klockan, förklarade Sankte Per, den där tillhörde Moder Teresa. Den har aldrig rört sig. Hon ljög aldrig. Och den där klockan, fortsatte han, är Abraham Lincolns. De visarna har bara rört på sig två gånger !

- Wow, det är ju otroligt ! utbrast Fredrik förvånat.
- Men var är min klocka, då ? fortsatte han med höjda ögonbryn.

- Njae, den står på mitt skrivbord inne på mitt kontor, svarade Sankte Per lite urskuldande. Jag använder den som bordsfläkt...



(Ps: Hur mycket har MIN LÖGNKLOCKA tickat...? Hur mycket har DIN? Kan vi förlåta oss själva och varandra för våra lögner? :Ds)




Övriga genrer (Satir) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-10 05:54



Bookmark and Share


  aol
ja tick tack för en bra skrift hahaha
2013-01-10

  Dufvenberg



Hahahah!!!

TICK TACK...

Tål att tänkas på .....
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP