Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om din älskade försöker köra med dig, sätt ner foten, annars är det början till slutet på förhållandet.


Jag vet inte riktigt vad som är sexigt längre...






...det är så sönderpratat
och så söndrat, liksom med kärleken.

Som när en kvinna säger till sin man
att hon vill höra honom säga minst
en gång per dag

och helst tre gånger per dag
att han älskar henne.

Utan att förstå
att om man säger något
mer slentrianmässigt än

att just då man känner sig kärleksfull och innerlig
då blir det inflation i den meningen.

Den blir urvattnad och meningslös
och det är början till slutet
på förhållandet

att göra sin älskade
till en babblande papegoja.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-10 14:14



Bookmark and Share


  poetryGirl
håller med helt och hållet
2013-01-10

  Dufvenberg



Det går ALDRIG att krysta fram kärleksord.

Orden är inte de viktigaste.

Det finns misshandlande män som säger till sina fruar att de älskar dem efter att de slagit till.

Handlingarna får stå i fokus. De ömsesidiga handlingarna.

Jag älskar dig- mentaliteten är något som kommit med vindarna från USA.
Trams.

Bra skrivet.
2013-01-10

  Palett
Eller också får han aldrig tid att säga något vackert eftersom han måste se
all idrott som sänds i TV, det kan och så ta död på förhållandet !
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP