Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ont i min fot. två meter från vristen jag stukade den för tre veckor sedan innanför min bostads port där snö bunt höga och herrelösa cyklar hindrar framkomligheten


Poeter utan gränser.

 

 

Hoppets vår blommor har somnat igen.

 

 medan

Konungens rike reser sig upp.

 

Ovanför proletära se.poeter.se

som somliga säjer,

Esch

 patetisk smörja

 svensk köttbulle lurt, ärt soppa prut analfabeter…

 

 

fåglarna har somnat om,

 och borta flyr blicken när en med människa haltar på gatan

 

Trottoarer borde få genus.

En för kvinnor en för män

 Som sam språkar från var sitt håll

På så sätt undviks våldtäkter och vrål.

 

 

Kniven dansar i bygg byggarnas byxa,

Dunsten från en svart säck,

Flanerar på sin rygg

 

En lägenhet röjare

 

 som skriker i mobil 

 

Det fixar vi på direkt! 

 

 

 

smala krympta inre vägar

 snubblar på i trasiga svart kläd medborgare

där franska revolution

 kastade handske

mode är

 TRASH!

 

 Treneder…

 

 Knyter an för tredje år i ränder.

 

Mössa och schalen:

 

Varningens trender!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-10 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP