Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtslag

det bör väl vara

tryggt

kännas rofyllt

behagligt

 

inte för mig

 

att lägga örat mot ditt bröst

höra

känna hur ditt hjätra slår

veta att du lever

att du finns där för mig

 

inte för mig

 

det enda jag tänker på

när jag ligger där

med örat mot din bröst

 

är

att

 

jag kommer var den första att få veta

 

om det slutar slå...

 

© 2013 Celticgirl

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-10 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket stark vacker text..
2013-01-15

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
riktigt berörande och snyggt
2013-01-13

    snöö
Berörande ord, fint skrivet.
2013-01-11

  Suss Petersson
Den är så fin denna dikten...säger så mycket om trygghet och kärlek
2013-01-11

  catharina.jerbo VIP
ja, det är en läskig tanke!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP