Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#27

Om du ska spela mot honom
I livets teater
Så vill jag
Inte vara med

Punkt




Övriga genrer (Aforism) av M. Gerhard
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-11 00:45



Bookmark and Share


  Ceseus
slut.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

M. Gerhard
M. Gerhard