Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Hon log mot mig på ett innerligt sätt som bara hon var kapabel till
Hon befann sig i centrat av en underbar aura
Som utstrålade positiv energi och sympati
Där hennes leende var den essentiella källan
Och som ett permanent och ovärderligt smycke
Dekorerade det hennes vackra ansikte omsorgsfullt





Fri vers av M. Gerhard
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-23 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Gerhard
M. Gerhard