Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan skydd

frustrationen biter tag i mig
jag skriker för att
springa där ifrån
jag vill inte längre vara
den där flickan
fast det egentligen
borde stå
kvinna

jag har försökt
men jag kan inte
tillfredsställa mig själv
på det sättet
som du gör
jag kan inte vara
mig själv
när jag inte är med dig
du gav mig allt
men tröttnade
någonstans på vägen
och där
står jag kvar
med kylan som
biter mig hårt i kinden
utan dig och
tillintetgjord
lika existerande som
en maskros i vinterkylan




Fri vers av m!g
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-11 11:56



Bookmark and Share


  lillonea
Mycket fint!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

m!g
m!g