Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över nu

Jag har gjort det
jag sa
nej
till dig
du kanske inte har
sett det ännu
det där långa smset
jag skickade för
två sekunder sedan

men det är över nu
och jag gråter utan hejd
jag har gått av
på mitten
och jag vill dö under duntäcket
i dunfluffland
dit bara jag har tillträde
men det är över nu
det är över nu och
jag är fri




Fri vers av m!g
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-23 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m!g
m!g