Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
City of Angels Music from Motion Picture goes We got nothing to be guilty of. Vi lever bara livet vi vet :)


Avstånd

Jo... jag famnar dig mitt valspråk blir föränderligt med för stort andakts värde. Allt klär i köttets skrud och stråkars ljud Dem som saligt hittar hem Gläds ärligt åt dem Finge ja skjuta en pil innan igenom tid och rum, hade det finaste hjärtat kanske blivit stum. Lutar vi oss mot ovisshet vishet Inte en dag som en gestalt eller en flykt gestaltats likt en stormande vind. Vind Vind Vind Vackraste vind Att spänna genom ogenomtränglig hud, då..när det händer.. vilka vackra ljud. Oförklarligt likt en magisk stund Dess kraft är njutbar men ack så förblödande eders innerligt vackraste och vördnade som du tänker inte ensam någonsin tvåsam tresam värdig allt all lycka Så många många av dem som viskar Tar sin flykt i stor skara över land Fåglarna som binder ett svart himla band En flykt mot frihet En resa mot allt de vet En förväntan av kärlek i land Min hand din hand i brand Funnen flaskpost från där du är Allt som innfattar vår himliga sfär Havets brus , brustna grenar livet i nuet som felar Allt omän jag klanglös i önskan om en livs sufflös Vem kan tala mina saknade ord Allt vi aldrig förstog Allt kanske bara hände Ingen insikt i vad de alla brände Backar för något värde fara fläkt och färde Rena händer och klart hjärta vaktar livet ser om allt Dig Ont Levande Härligt Spår av spår Njut av alla solar som når ditt hjärta Älskade Le åt det goda som dig ges Sakna med värme det som aldrig blir För sitter i stjärnljus och vändare av stek det där var/är aldrig aldrig aldrig en rolig lek men så älskar vi och jag vill kröna en ärlig levande spira höja glaset för det sällsamma ensamma tvåsamma Oss och fira.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-11 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!!!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP