Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pryomaner är en avsiktlig lek med ord för att skapa en dubbelmening i ordets rätta bemärkelse. En smula småprat i poetmejlen inspirerade till denna som text.


Dagens senryu 2013 01 11






Kärlekens pryomaner
återfinns i stort sett överallt
när man minst anar det




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2013-01-11 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP