Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder natur groddar

moder natur groddar
lök och potatis gör klorofyll morrhår
våren är redan aviserade;




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 16:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackerdoftande
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP