Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som syra i ett barnahjärta.

Med hjärtan av granit
var det inte svårt

att förstöra.


Att jag är skör
gjorde det bara

lättare.

Jag känner hur tårar
får mig att

skaka.

Jag minns er
och jag avskyr

mig själv.


Är det värt det?

Jag bad aldrig om det.

Jag ber inte om det.



Förtvivlan och självföraktet gror fortfarande

och det svider.




Fri vers av Poetpatrask
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-13 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask