Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älgsafari

Sekunder växer upp bland
hallonbuskar, stenar
ställer sig i vägen.
Ögon tåras av
knott och taggar,
ålande ånga ur marken.
Och runt om är allt svalt
och hårt och djupnande,
fötterna närmar sig botten
och färgerna är kallnande,
minuterna har slutat gömma sig
bakom sekunderna. Visarna
lyser i natten på ett
billigt armbandsur.




Fri vers av galon
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 20:56



Bookmark and Share


  objekt3
Ja precis så va xD
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

galon