Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina ord i spå kula är :


Lady, love, honor is,

 

 

Öppna bloggen och första tre ord som du ser

är dit års motto,

På mig instämmer rätt.

 

http://cammo69.blogspot.se/2013/01/spakula.html

 




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-14 20:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Love, beauty, succé
som att vinna högsta
lotten på lotteri vad
skall detta bli...
Det måste nog
till lite trolleri...
2013-01-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tror översäts på svenska
Lady älskar ordning. Lady, kärlek, ära är,

jag tänkte på eng då.
2013-01-14

    ej medlem längre
but I wanted lady and love..

(not so sure about honoris though..)
2013-01-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gratulera!
2013-01-14

    ej medlem längre
intelligence, power, popularity.

oh shit.
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP