Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på stationen



jag såg hur
kylan krympte en människa på perrongen

hur de digitala ankomsttiderna inte hörde bönerna
hur de smattrande klackarna läxade upp och rättade till

hur ekande högtalarröster liknade avlägsna gympalektioner

och att alltid aldrig bli vald kom och ställde sig på rad
och skymde solen

i den bedövande doften av bråttom ketchup och kalla pommes frites

jag började undra
om man kunde laga någon med sina ögon




Fri vers av Hannu Kaari
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-15 13:36



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bråtttom ketchup! Kul! Bra dikt!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Hannu Kaari
Hannu Kaari