Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är väder och Katten är Gud`s vantar.


Jag lekte poetens skugga vid en solig lund
I föregår,
Igår blev snö och halka
Jag aldrig har sätt förut på min morrhår.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-16 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP