Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Före tolv känns dagen som den just har börjat utspela sig. Efter tolv känns det som natt.


Före och efter XII





Det har snöat inatt
det är nog bra före idag

men imorgon
är det efter

*

Före hon har bajsat
vill hon inte bada

efter hon har bajsat
vill hon det inte heller

*

Jaget föddes en morgon före regn
det var fem år gammalt

det blev plötsligt medvetet
men först så långt efter




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-16 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP