Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fale bure skrev texten 'Tjuvar är vi allihopa...' och jag kommenterade så här. Det jag frågar mig nu är, hur tillbringar folk de straff de får, förtjänt som oförtjänt.


Kritik på en text (857) Något litet om tid







Jag håller med om rubriken
eftersom jag brukar stjäla folks tid.
Det är förstås ett brott som
förtjänar ett långt och tidskrävande straff.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt skrivet. Gillas!
2013-01-22

    ej medlem längre
Värdet visar sig ofta först när någon annan intresserar sig för det man har.

Snygg och elegant parering.
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP