Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Är det ett beroende?
Beroande eller berörande,
det beror på om jag är den ende.

De ber ”O, Ande!”
Får jag be ”Ro utan ände.”?

Beroende, mildare än besatt.
Då de bes att bli satt på plats.

Be sa att det bästa att är det hon behöver.
När man tagit bort allt negativt från
’besatt’ och
’beroende’
är ’behöver’ det som blev över.




Bunden vers (Rim) av Shadrakh Yehochanan
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-17 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadrakh Yehochanan
Shadrakh Yehochanan