Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets underbara eld

 

I stillhetens sköna vara

sjunger tidlöst det onämnbara 

"Historien om mig" tillåts ärligt enkelt vara

en fiktion dock utan friktion eller identifikation

Livet självt glöder levande fräscht och nytt

likt glittrande morgondagg i en nyutslagen ros

Muren mellan "jag" och "livet" försvinner

i en gränslös kärlek som brinner 

Livets levande eld så klar

 flammar härligt

 underbar

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-18 19:44



Bookmark and Share


  aol
så vackert skaldat vännen,
2014-01-11

  Ninananonia VIP
Vacker eld..
2013-01-19

  Lena Själsöga Keijser
gränslös
finns gränser


vackert är här
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP