Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför



Varför valde du den väg som inte alla kan gå?

vi gav dej all den kärlek som du kunde få.

Men att leva kan vara ganska svårt ibland,

och många gånger mycket hårt minsann.

Våra tankar till dej varje dag och minut

varför skulle allting så plötsligt ta slut

En liten människa med stort mod du har

för att lämna alla dina kära kvar

Vi tänker på dej varje dag

och hoppas och tror att du har det bra

Fast ingen din plats kan ta

hoppas vi mötas en dag




Fri vers av Babsan
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-02-19 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Babsan