Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk Hitchcock...


Dinner is served!

Fåglar sitter

väntar

i träden

utanför

ett  fönster

-

svarta hemska 

fjäderfän

 -

utåtsvävande ondska

sipprar genom fönstret

kylan lamslår

-14 grader

och det ökar

tar över kroppen

stänger ner

aktivitet avslutas

allting domnar av

tynar bort

kallt

fryst

frostigt

avlivad

-

Fönstret spricker av kylan

-

Nu kan de äta...

de som väntat 

så tålmodigt

så länge

 

dödens fåglar

född ur aska

 

 

 

 

 

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-19 20:52



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Jag tycker om denna, det subtila svarta och kalla som söker sig in i själen...sen gillar jag iochförsig svarta fåglar :)
2013-01-20

  Ninananonia VIP
Berör..
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP